Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om IK Wormo P-2012

Följ

P-2012

Följ oss för uppdateringar
Följ
2023 Wormo VIT/P11 Nordvästra C3

Match

IK Wormo Vit

5 - 8
Exan, konstgräset
15 april 2023
00:00

Häljarps IF Vit

Referat

Referat: IK Wormo Vit - Häljarps IF Vit

Ljummen - kan man kalla det så - dag inte kallt men inte så varmt att man kunde stå i kortärmat. Seridebuten fick bli på konstgräs men vi går på "riktig mark" nästa vecka :).
Domaren dök inte upp varför jag fick ställa sig på planen och låta Svantes mamma Linda sköta bytena. Men det fungerar, vi är flexibla. Ibland frågar folk mig hur jag orkar "hålla på med fotbollen". Det går kanske inte att förklara.....men en sådan match som denna beskriver egentligen allt och jag är sjukt imponerad av dessa killar som aldrig ger upp.
Förklarade att Peter och jag börjar - det är ju den uppgiften en tränare har - att se vilka platser våra killar är bäst på. För - det roliga med fotboll är ju att det behövs en slags spelare på varje plats - vilket gör att så många olika kan spela tillsammans :). Första perioden visade killarna också på vilka platser de trivs bäst på och visade upp ett briljant spel. Både framåt som bakåt - och periodsegern var förtjänad :). Andra perioden möblerade vi om i laget vilket är en del av vår träning inför framtiden. Och då blev det genast lite svårare - inte konstigt men nyttigt. Häljarp tog taktpinnen och fick in mål efter mål och de blå grabbarna hade lite svårare att hålla positionerna. Men som sagt en nyttig träning! Lite individuella misstag som gjorde också att bollarna gick in i vårt mål. MEN ger grabbarna upp? Nej. -tredje perioden - mest för att visa grabbarna och publiken vad grabbarna verkligen kan - sattes de in på favoritpositionerna och visade än en gång upp ett fantastiskt spel och periodvinsten var ett faktum. Sammantaget var det Häljarps dag idag men matchen var otroligt jämn, välspelad och trevlig. Den gamla tantdomaren hängde väl precis med och de blå var lite besvikna över ett bortdömt mål - som de rödvita hävdade inte var inne och.....då ingen annan oberoende var nära så valde domaren att fria. Men då gick de blå direkt i anfall och gjorde ett tydligare mål :D - fantastiska killar!! Med den här matchen i gott minne, kommer vi nu att möblera om mer i matcherna för att få ihop kompletta spelare. Allt är bara en träning som alla andra! Och som dessa grabbar kan träna!

Andra möten i serien

lör 9 sep 2023, 11:00 IK Wormo Vit - Häljarps IF Vit 10 - 4